Estil “loft” neoyorquí

L’estil industrial és una clara tendència en decoració i entre els seus elements claus es troben les parets de maó vist.
El maó vist pot ser una bona alternativa decorativa per a les parets interiors. Amb ell es poden aconseguir ambients rústics, en combinació amb parets revestides de guix o algun arrebossat o estuc d’acabat llis.
Però no només hi ha l’opció d’envernissar o protegir-lo amb un impermeabilitzant per maons. També es pot pintar amb pintura plàstica o làtex per a interiors, mantenint l’acabat rústic però donant-li color, el que sigui necessari. Blanc per augmentar la il·luminació i l’amplitud visual de l’habitació. O potser una altra tonalitat segons els nostres gustos i la resta de la decoració. D’aquesta manera aconseguiren crear un ambient d’allò més modern a l’estil “loft” neoyorquí.

Instruccions:
– Neteja la superfície de maó amb aigua i sabó per extreure sutge i brutícia dispersa present a la superfície de la roca. Deixa assecar el maó aproximadament de 2 a 4 hores.

– Afegeix argila en obertures o danys de la paret de maó. Posa argila en una pistola específica i abócala suaument als forats que vulguis tapar. Fes servir el dit o algun artefacte pla per retirar tota l’argila sobrant després d’aplicar i dóna-li una aparença estètica quan acabis.

– Aplica una capa de pintura 100 per cent acrílica a la paret de maons amb un corró de manera lenta i constant. Deixa assecar la pintura aproximadament una hora. Treballa de dalt a baix. Comença a prop del sostre i segueix cap avall de la paret. Utilitza un pinzell per omplir les àrees petites que no puguis assolir amb el corró.

– Aplica una capa de pintura acrílica seguint els mateixos passos que en l’aplicació de pintura 100 per cent acrílica ( pas 3 ). La quantitat de pintura necessària per a cobrir la teva paret variarà depenent de la superfície que es pinti. La regla general és estimar aproximadament 76 metres quadrats per galó. Si després de la primera capa de pintura segueixes veient el color vermell que sobrepassa la pintura, aplica una segona capa usant les mateixes instruccions.

Descobriu la versatilitat d’aquest element artesanal!

Foto: Panel Piedra

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment