Les parets de maó rústic: una alternativa per a la nostra llar

Els totxos artesans poden ser integrats de formes diferents a la nostra llar, no només com a part fonamental de la construcció, sinó per a donar-li un aspecte diferent a la nostra llar de foc o a les nostres parets interiors. El maó pot escalfar la nostra llar a l’hivern i mantenir-la fresca a l’estiu. El millor de tot és que, més enllà de l’estil de la nostra llar, podrem adaptar molt bé aquest material als nostres ambients.

Els maons ens ofereixen una important varietat al moment de prendre una decisió estètica per a la nostra llar. En primer lloc haurem de triar el color. Si bé els maons més clàssics són els de color vermell hi ha d’altres colors que també estan disponibles (per exemple, els tons grocs ). A més, podem trobar maons amb diferents mides. Si vols un disseny més personalitzat pots consultar amb algun paleta de confiança perquè et recomani maons de diferents estils i llocs on poder trobar-los. No hi ha res millor com poder acostar-se a una bòbila artesana dedicada a la creació de materials per a la construcció fets a mà i poder escollir insitu el tipus de maó que més se cenyeixi als teus gustos.

Si bé el maó natural pot ser molt atractiu sempre hi ha la possibilitat de donar-li una capa de color. És especialment adequat per quan volem fer una renovació dels nostres interiors. També serà una bona solució en el cas que el maó es trobi massa danyat. Tria el color que millor vagi amb el disseny de la teva decoració, i fet! Aconseguiràs que es vegi espectacular.

El maó és un dels pocs materials que podem instal·lar sense retocar i que se seguirà veient perfecte encara després de molt de temps.

Un cop instal·lat pots utilitzar el maó com a teló de fons per a quadres i altres obres d’art. Pots utilitzar una paret de maons com a punt focal d’una habitació, donant-li un aspecte més rústic. Les possibilitats que ens ofereix el totxo són molt més variades del què podem pensar a primera vista.

A Bòbila Aguilera podràs trobar maons i totxos de diferents mides, en colors vermell i groguenc, que aportaran calidesa, confort i decoració a tots els racons de la teva llar.

A tu què et sembla l’ús d’aquest material a la llar?

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment