Construcció d’una casa per només 200 euros

Construir una casa comporta moltes despeses, però Michael Buck se les ha enginyat per edificar una casa i gastar només uns 200 euros. Com ho ha aconseguit?
El seu secret va ser utilitzar només materials naturals i reciclats. Això combinat amb tècniques antigues de construcció li van estalviar diversos milers d’euros. I no va quedar tan malament, doncs ja li està donant rendiment. Però fes-li una ullada.

El professor d’art antic, ara un petit agricultor rural prop d’Oxford. Ara ha llogat la casa a un granger que li paga amb llet. Encara que la casa no té electricitat, si té aigua procedent d’un brollador proper i parets pintades amb un guix i la barreja de resina vegetal. El Sr. Buck va utilitzar per a la construcció algunes taules que el seu veí no necessitava, terra, argila i palla. Per a les finestres va ser suficient el parabrisa d’un vell camió.  La seva intenció en crear aquesta barraca, segons explica a Daily Mail, era desafiar la noció que el pagament d’una casa ha de portar tota una vida. Encara que li va portar 2 anys recol·lectar el material i acabar la casa.

I honor a qui honor mereix, per la qual cosa a la casa es van escriure els noms de totes les persones que van ajudar en la construcció, incloent tres vaques que van proporcionar el fem per ajudar a construir les parets.