El totxo torna a fer-se un lloc en l’economia

Els permisos de construcció han crescut en set comunitats autònomes espanyoles en l’últim any, tot i que els visats d’obra nova registrats el 2014 són un 3,1% inferiors als de 2013.

Sembla que el maó torna a fer-se un lloc en l’economia. Després de les caigudes registrades en aquesta indústria des de l’esclat de la crisi, es tornen a produir pujades dels permisos de construcció de gairebé la meitat de les comunitats autònomes, segons ha informat aquest dilluns el diari econòmic “Cinco Días”.

Aquest fenomen s’ha registrat en regions en les quals no hi ha obra nova buida i fa preveure que la tendència a la baixa en la construcció ha arribat a la seva fi. I més després que les obres residencials a la Comunitat de Madrid, Catalunya, Castella La-Manxa, Castella i Lleó, Astúries, Comunitat Valenciana i Galícia hagin crescut durant l’últim any.

El descens en els preus de l’habitatge ha permès que en aquestes comunitats l’estoc d’obra nova hagi estat absorbit per la demanda, el que ha obert la porta a que es duguin a terme noves construccions.

Font: bolsamania.com

Foto: gottmanblog.com

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment