Com pintar les parets per destacar els terres de terracota?

Pots fer que les rajoles color terracota cobrin vida o es confonguin a l’espai si tries el to correcte per pintar les parets de l’habitació. La paleta de colors és una eina de disseny molt útil. Per generar contrast, has de triar un to oposat al color terracota i, d’aquesta manera, les rajoles seran les protagonistes. Si vols que les parets i el pis es fonguin entre si, tria els tons que es troben al costat del color terracota. Només els teus gustos personals determinaran fins on pots arriscar en la decoració.
Els tons taronja càlids i intensos que es troben a les rajoles color terracota brillen per si sols, però pots fer que el pis ressalti encara més pintant les parets amb un color que contrasti. Els blaus intensos es troben just davant dels tons taronges a la paleta de colors i junts creen una combinació meravellosa. Tria els tons blaus més foscos i saturats perquè les rajoles terracota es destaquin com les protagonistes de l’habitació.
A la paleta de colors, els tons que es troben al costat del terracota són els taronges suaus, grocs i vermells. Si pintes les parets amb tons similars al terracota, crearàs un flux de colors càlids i harmoniosos. Aquests tons es fonen en un i es barregen amb l’ambient. Tria cortines que combinin amb els tons de les parets, però també tria objectes grans i pesats, com mobiliari de colors foscos, quadres i catifes que captin l’atenció.

habitacio terracota bobilaaguilera

Si vols complementar el to terrós de les rajoles terracota, pinta les parets amb colors marrons intensos. Aquesta bella combinació natural cobra vida si l’habitació està decorada amb llums, taules de centre i taules de suport en tons cremosos o butaques i banquetes de color blanc. Col·locant mobiliari en tons clars en un ambient amb colors foscos i terrosos, crees un estil net i equil·librat, agradable a la vista.
Si comptes amb el privilegi de tenir parets de guix texturades i t’apassiona l’estil de decoració del sud-oest, has de pintar aquestes parets amb un color blanc cru que ressaltarà l’atractiu dels mobles foscos que es trobin a l’habitació. El blanc combina amb qualsevol color i en aquest cas, permet que les rajoles color terracota siguin l’escenari perquè les banquetes de muntura antigues, els mobles de cuir rústic color marró, les taules de fusta rústica i adorns antics es llueixin. Sense cap dubte, aquest estil captivarà als teus convidats.

Fonts fotos: rusticae.com, mercadeoypublicidad.com

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment