Colors per decorar una cuina amb totxo cara vista

Una paret de totxo és la base ideal per a un canvi d’imatge a la teva cuina, ja que proporciona un aspecte encantador, rústic que s’adapta bé a l’estil. Decorar al seu voltant pot ser un repte perquè és possible que tinguis problemes per trobar un color de pintura per les parets restants que complementi el totxo i la paleta de colors. No obstant això, si et cenyeixes a tons càlids i colors apagats que donin a la teva cuina un aspecte acollidor, pots triar entre diverses opcions que integrin la paret de maó a la resta de la decoració.

Crema
Si tens una cuina més petita, el color crema és un color ideal per combinar amb una paret de totxo cara vista en una cuina rústica. Mentre que el maó aporta un aspecte càlid i rústic a l’habitació, l’ús d’un to crema clar en les parets restants dóna la il·lusió d’un espai més ampli. El lleuger matís groc en el color de les parets complementa els tons càlids similars al totxo per donar-li a la teva cuina un acollidor ambient. A més, amb el color crema i el maó formant la base de la paleta de colors de la cuina, es pot triar pràcticament qualsevol altre to de decoració campestre com colors d’accent, incloent vermell, bla , groc i verd.

Vermell
Per a un look més audaç a la teva cuina campestre, vincula l’accent de la paret de maó amb color vermell. L’aspecte és especialment atractiu si la teva habitació té maó vermell, ja que crees un ambient càlid, un disseny monocromàtic per a l’espai. No obstant aix , per a un aspecte campestre més autèntic, evita un vermell brillant que pot aclaparar a l’habitació. En el seu lloc, opta per un vermell més profund que és similar al to utilitzat per estables. Els rics matissos vermellosos li donen a la teva cuina una aparença rústica de granja que combina bé amb unes estovalles o cortines de cotó a quadres per establir una encantadora sensació campestre per a l’espai.

Verd apagat
El verd apagat sovint s’utilitza en la decoració campestre per proporcionar un aspecte robust i degradat que encaixa amb l’estil també. És una opció ideal per a les parets que envolten el maó vist si aquest és de color vermell perquè el verd és davant del vermell a la roda de color. Els colors oposats es consideren complementaris perquè el contrast entre els tons freds i càlids crea un aspecte atractiu per a qualsevol habitació. Combina els dos colors amb accents crema i fusta clara per il·luminar la teva cuina i donar-li un aspecte rústic.

Groc pàl·lid
Una combinació de maó groc i ros pàl·lid proporciona un aspecte brillant i assolellat a una cuina campestre. Atès que els colors són similars, es crea un efecte monocromàtic de la cuina que és similar a la vinculació de pintura vermella amb una paret d’accent de maó vermell. Amb color groc clar, però, tens l’avantatge afegit d’aclarir i ampliar l’espai per a un look obert i airejat. El groc també té matisos càlids, el que crea un ambient acollidor i atractiu a la teva cuina. Com a resultat, també pots combinar pintura groga amb maó vermell o marró en una cuina campestre perquè els tons són similars.

A Bòbila Aguilera pots trobar els totxos, les toves i rajoles que necessites: vermelles o clares. Ambdues opcions perfectes per a qualsevol espai de la nostra llar.

Idees: ehowenespanol.com

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment